Most 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítással

Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) 

A vállalkozás :

Neve: WEBDEVIL MAGYARORSZÁG INFORMATIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG

Címe: 2241 Sülysáp Dózsa György út 95.

Adószáma: 21958214-2-13

Cégjegyzék száma: 13-06-052007

Számlaszáma: 11742173-26058041-00000000 OTP BANK

Telefonszáma: +36302580095

E-mail címe: hello@webdevil.hu

Ügyvezető: Faller Richárd

1. Általános tudnivalók: 

A szerződéskötés nyelve: magyar

Jelen ASZF hatálya kiterjed a Webdevil Magyrország Bt. (továbbiakban mint vállalkozás, szállító) és a Vevő ( továbbiakban mint vevő, megrendelő, fogyasztó ) közötti (mint távollévő szerződő felek közötti) kereskedelmi ügyletekre.

A kertifenyek.com honlapon történő vásárlás esetén a: – Polgári törvénykönyv 2013.évi V.törvény, Hatodik könyv, Kötelmi jog 6:5.&,6:7&, – „Az elektronikus úton történő szerződések különös szabályai” fejezete 6:82.&- 6:85.&, – Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény. – A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014.(II.26.) Korm. rendelet előírásait alkalmazzuk. (Fogyasztónak a 4.& 2. pontja szerint csak természetes személy minősül.) kertifenyek.com honlapon keresztül bárki vásárolhat, ha elfogadja az ÁSZF-ben leírtakat. (Csomagküldés csak magyarországi postacímre lehetséges)

2. Megrendelés

– A megrendelés történhet telefonon, e-mail-ben vagy webáruházunkban. Amennyiben e-mail-ben rendel, akkor feltétlen adja meg a telefonszámát. Minden estben visszahívjuk, hogy a megrendelést egyeztessük. (Termék adatai, ár, szállítási határidő, szállítási költség.) A megrendelés csak ezután jön létre. – A termékekről a részleteket a termékoldalakon találja meg, pontos adatokkal, képekkel és esetenként videóval is. – A megjelenő képek néha eltérhetnek a valós termékektől. – Ha kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére. – Munkatársaink elérhetőségét a “kapcsolat” menüpontban találja meg.

Amenyiben webáruházunkban rendeli meg a kiválasztott terméket, a folyamat a következő:

– A termékoldalon kiválasztja a megfelelő terméket vagy annak egyik variációját és darabszámát majd a kosár gombra kattint

– A kosár oldalon látható a kiválasztott termék ára, a választott mennyiség és összeg. A kosár oldalon lehetőség van a termék mennyiségének változtatására. Szintén ezen az oldalon választhat szállítási módot (személyes átvétel, futárszolgálattal való házhozszállítás). Amennyiben kiszállítást választ, ennek ára hozzáadódik a kiválasztott termékek árához. A “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva véglegesítheti megrendelését.

– A pénztár oldalon ki kell töltenie a vásárláshoz és szállításhoz szükséges adatokat. Amennyiben ÁFÁ-s számla igénye van, kérjük jelölje be, hogy a vásárlás céges és töltse ki pontosan az adószám beviteli mezőt. Amennyiben a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, kérjük figyelmesen töltse ki a szállítási adatokra vonatkozó beviteli mezőket. Fizetési lehetőségek: Lehetőség van utánvétes fizetésre, ekkor a futárnak fizeti ki a szállítási költséget és a termék árát, ezt megteheti bankkártyával vagy készpénzzel. Lehetőség van továbbá előre utalással is fizetni, az utaláshoz szükséges adatokat a megrendelés véglegesítése után, e-mailben, automatikus üzenetben küldjük el a megadott e-mail címre. Ezért fontos, hogy olyan e-mail címet adjon meg amihez biztosan hozzáfér.A “Megrendelés elküldése” gombra kattintva, vásárlása véglegesítésre kerül.

2.1 Vételár 

– A vételár mindig a termék mellet feltüntetett összeg, forintban (bruttó). – A szállítási költség minden alkalommal külön megállapodás szerint kerül felszámításra, amit a pénztár oldalon láthat. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. A változás a honlapon való megjelenéssel egyidőben lép életbe. A változás a már megrendelt termékeket nem érinti.

3. Szállítási és fizetési feltételek Általános szabály szerint:

– Szállítás: Házhozszállítás GLS csomagküldő szolgálattal, csomagpontra való kiszállítás GLS csomagküldő szolgálattal (GLS csomagautomata) vagy Foxpost csomagküldő szolgálattal (Foxpost csomagautomata). 

– Szállítási határidők: A 12 óráig megrendelt termékeket a következő munkanapon szállítjuk házhoz vagy a kiválasztott csomagpontra, 12 óra utáni rendeléseket pedig a rá következő munkanapon kézbesítjük. A megrendelés visszaigazolás minden esetben tartalmazza a csomaghoz tartozó nyomkövetési számot, amivel a megrendelő nyomonkövetheti a megrendelt terméket, illetve erre hivatkozhat a csomagküldő szolgálatnál esetleges probléma vagy időpont egyeztetés esetén.

Fizetés: utánvéttel, bankkártyával vagy előre utalással megállapodás alapján) – A termékre vonatkozó felelősség és kockázat a vevőre akkor száll át, ha a terméket átvette.

4. Elállás joga 

– Az elállási jog szabályait a 45/2014.(II.26.) Korm. rendelet tartalmazza. – A rendelet értelmében a fogyasztó indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a termék átvételétől számított 14 napon belül. A rendelet 14. pontja részletezi. A termék átvételi időpontja: a futártól való átvétel időpontja – Az elállást nyilatkozattal kell bejelenteni. Megteheti írásban vagy telefonon is. A Korm. rendelet 11.&(1) bekezdése előírja, hogy ha a szerződés megkötését megelőzően a Vállalkozás nem ad tájékoztatást az indoklás nélküli felmondás lehetőségéről, feltételeiről, úgy az indoklás nélküli felmondás lehetősége 12 hónappal meghosszabbodik. Ha a 12 hónapon belül a vállalkozás megadja a tájékoztatást, akkor a felmondásra rendelkezésre álló határidő a tájékoztatástól számított 14. napon jár le. A vállalkozás a tájékoztatási kötelezettségének a jelen ÁSZF-ben tesz eleget.

– Elállás esetén a fogyasztó köteles sértetlenül visszajuttatni a terméket a vállalkozás címére, az elállás közlésétől számított 14 napon belül. A visszajuttatás költsége a vevőt terheli. – Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. – A termék beérkezése után 8 napon belül térítjük vissza a Vásárló által megfizetett teljes összeget. Amennyiben a terméket nem eredeti állapotában juttatja vissza, akkor jogunk van értékcsökkenés érvényesítésére.

5. Jótállás, szavatosság

-A termék jótállásával, kellék-, vagy termékszavatosságával összefüggésben a 2013.évi V. törvény rendelkezései szerint kell eljárni. – Jótállás: 6:171.&-6:173.& – Kártérítési igény: 6:174& – Hibás teljesítés: 6:157.&-6:158.&, 6:177& – Kellékszavatosság: 6:159.&-6:167.& – Termékszavatosság: 6:168.&-6:170.&

6. Adatvédelem:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezései szerint járunk el. Az ügyfél adatait harmadik félnek nem adjuk ki, kivéve ha a harmadik fél a szerződés teljesítése során közreműködőként jár el. (pl futárszolgálatnak: Név, Cím, Telefonszám)

Adatokat csak a szükséges mértékig és ideig tárolunk. (számla, szállítólevél és megrendelés)

7. Vitás kérdések intézése

A felek mindent elkövetnek, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Ezután panasszal élhet a fogyasztó a lakhelye szerinti illetékes megyei, vagy a Pest Megyei Békéltető Testület illetékes fogyasztóvédelmi felügyelőségénél. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, akkor a felek a Pest megyei Járásbíróság illetve a Pest megyei Törvényszék kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

8. ÁSZF módosítása:

A vállalkozás bármikor jogosult a jelen ÁSZF egyoldalú módosítására. A módosítás a honlapon való megjelenéssel lép hatályba.

Budapest 2024.02.10

Mert 100% Garanciát adunk

Vásárlásodban nincsen kockázat! Mi teljesen biztosak vagyunk abban, hogy elégedett leszel, ezért 14 napos visszavásárlási garanciát adunk termékeinkre.

Mert gyorsan, raktárról szállítunk

A megrendelt terméket 2 munkanapon belül kiszállítjuk Neked! A megküldött csomagazonosítóval Magad is követheted a szállítás menetét.

Mert minden esetben segítünk

A vásárlás után sem hagyunk magadra, munkaidőben bármikor hívhatsz minket ha elakadnál vagy problémád akad a termékkel.

Mert kényelmesen és biztonságosan fizethetsz

Olyan módon fizetsz, ahogy Neked kényelmes. Lehetőség van bankkártyás, utánvétes és utalásos fizetésre is.

További kedvezményekért iratkozz fel hírlevelünkre!

További kedvezményekért iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelenikből elsőként értesülhetsz privát akcióinkról és újdonságainkról. Ráadásul most 5%-os kupont küldünk amit bármelyik termékünknél felhasználhatsz!

Köszönjük!