Most 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítással

Vásárlástól való elállás

 

A kézbesítéstől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. A terméket vissza kell küldened, hogy lehetőséged legyen egy másik termék cseréjét kérni vagy a vásárolt termék árának visszatérítését kérni. Az elállási határidő 14 nappal azt a napot követően jár le, amikor Te vagy az általad kijelölt harmadik fél, aki nem a szállító, fizikailag birtokba veszi az árut.

A visszaküldendő tétel legyen sértetlen és az eredeti és sértetlen csomagolásban, az összes mellékelt berendezéssel és dokumentációval együtt. Abban az esetben, ha a termék vagy az eredeti csomagolása megsérül vagy túlzott mértékben felhasználásra kerül, az áruház fenntartja a jogot, hogy a termék vásárlási értékének visszatérítésekor levonást számoljon fel.

A kézbesítéstől számított 14 napon belül a hello@kertifenyek.com e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot a csere vagy a visszatérítés érdekében.

Mielőtt visszaküldöd nekünk a terméket, feltétlenül ellenőrizd a megrendelés visszaigazolását vagy az e-mailben kapott számlát, hogy a terméket a mi webáruházunkban vásároltad-e meg. Abban az esetben, ha olyan terméket küldesz, amely nem a miénk, nem vagyunk felelősek a hibájáért, és nem küldjük vissza a csomagot, vagy felszámoljuk a visszaküldési költségeket.

Az elállási szándékától való értesítést követően 14 nap áll rendelkezésedre, hogy visszaküldd GLS futárszolgálattal a csomagot a következő címünkre:

Webdevil Magyarország 2081, Piliscsaba Attila utca 6.

A csomagot feladhatod GLS csomagponton vagy GLS csomagautomatában is, javasoljuk, hogy használd az e-csomag.hu szolgáltatást, ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a visszaküldésnek. Kérjük a terméket csomagként és ne levélként add fel, postai úton (Magyar Posta, MPL, Postafutár) vagy egyéb csomagküldő szolgáltatótóval visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni!

Azt tanácsoljuk, hogy a csomaghoz tartozó nyomkövetési számot őrizd meg. A csomag elvesztése esetén a nyomkövetési szám segítségével továbbra is képesek leszünk megoldani a termék cseréjét.

A szállítási költség a feladót terheli, utánvétes küldeményeket nem fogadunk el.