Most 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítással

Cserélnéd az akkumulátort napelemes kerti lámpádban?

2024.03.20 | Napelemes kültéri lámpák | 0 hozzászólás

A napelemes lámpák legnagyobb előnye, hogy telepítésükhöz nem kellenek kábelek, hiszen akkumulátorral működnek amit a napelem folyamatosan tölt. Azt gondolhatjuk, hogy ezek az akkumulátorok egyszerű tölthető elemek amit beszerzhetünk a sarki boltban is de sajnos ez nem így van. Ha szeretnéd, hogy lámpáid a legjobb teljesítményt hozzák télen-nyáron érdemes megvásárolni a speciálisan napelemes lámpákhoz gyártott akkumulátorokat.

Napelemes lámpa akkumulátor

Azon kívül, hogy beszerzéskor figyelünk az üzemi hőmérsékletre (-20 C és + 50 C) érdemes megnézni a garantált töltési ciklusok számát is. Ez a szám minél magasabb annál jobb, ha sokáig nem akarsz a lámpáiddal foglalkozni akkor olyan akkumulátátort szerezz be ahol ez a szám legalább 300.

Nagyon sokféle akkumulátort kipróbáltunk már a legegyszerűbb IKEA-s tölthető elemektől kezdve a nagyon drága speciális akkumulátorokig bezárólag. A tapasztalat az, hogy nem feltétlenül a legdrágább akkuk a nyerők!

Mi a RAVER akkumulátorait javasoljuk, ez a legköltséghatékonyabb mind közül amit próbáltunk eddig. A RAVER SOLAR típusú újratölthető akkumulátorokat elsősorban kerti lámpákban való használatra tervezték, jellemzői minden tekintetben megfelelnek a napelemes lámpák követelményeinek. Üzemi hőmérsékletük -20 C-tól +50 C-ig terjed, alkalmasak napi újratöltésre és az 500 töltési ciklus is kimondottan baráti.

Ezeket az akkukat természetesen nálunk is be tudod szerezni, akár AAA-s vagy AA-s verzióban.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük